D1 Portaal
Laatste nieuws

Mon 04 Jun
ONR D1 winaar toernooi Zuidlaren

Op zaterdag 2 juni speelden de mannen van D1 op het toernooi van ZFC Zuidlaren de volgende weds...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Het verslag van nummer 14 over de wedstrijd ONR D1 - Lewenborg D1

Sat 18 Nov, 17:51

Onr D1 - Lewenborg D1

Zaterdag moesten de jongens van D1 om 8.15 aanwezig zijn en iedereen was aanwezig. We kregen vlak voor de wedstrijd veel goede aanwijzingen van Hans Maathuis en hij zei dat we moesten winnen. Om 9 uur floot Herman voor het begin van de wedstrijd, ONR begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 15 minuten op voorsprong. Bram tikte de bal opzij en Rolf schoot de bal van 20 meter in de kruising 1-0. Na de 1-0 gingen we teveel aanvallen en Lewenborg kreeg een uitbraak en maakte de gelijkmaker 1-1.  Twee minuten na de gelijkmaker kreeg Lewenborg weer een snelle aanval met een goede linksbuiten die Romain wist te passeren de bal wist voor te geven en de spits wist te scoren. Peter Rusch en Maurits Booy waren bij beide goals kansloos. Romain had het heel moeilijk met de hele snelle linksbuiten. ONR wou nog voor de rust de gelijkmaker maken, Camiel en Peter A stuurden vaak Lykele en Twan weg maar er kwamen geen  goals uit. Na een goede actie maakte Jordi de 2-2.  Voor de rust haakte Peter A af met een blessure en hij kon niet meer verder spelen.

Toen floot de scheidsrechter voor de rust.

Nick moest na rust rechtsachter, en Jasper moest op de plek van Peter A staan. Lewenborg kreeg een corner en ONR wist de bal weg te werken en kreeg een goede counter, waardoor Lykele op de lat schoot en Jordi net voorlangs. Lewenborg had een goede linksvoor en die was ook heel snel en hij kreeg veel kansen. Peter L had het er heel moeilijk mee maar wist zijn man ook heel vaak uit te schakelen. Danny werd toen in de spits gezet omdat die sterk is en hij kan hard schieten. Andrew maakte een actie en schoot tegen zijn man aan, corner. Jasper gaf de bal voor en Danny schoot met z'n hak de bal maar deze werd van de lijn gehaald  Lewenborg kon vlak voor tijd nog een actie maken en Rolf maakte een sliding op de bal, de speler van Lewenborg ging liggen en ONR kon naar de goal gaan om te scoren maar er werd afgefloten door de scheidsrechter. De speler van Lewenborg had zogenaamd pijn en moest van het veld worden gedragen. Herman floot toen voor het einde van de wedstrijd. We hebben er heel goed voor geknokt en we speelden ook super, goed gedaan.

Volgende week moeten we winnen van Be Quick.